Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Bomba var' diye bağırıp karakola poşet atan şahıs yakalandı

Düzenleyen:
'Bomba var' diye bağırıp karakola poşet atan şahıs yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Bursa’da karakola poşet atıp "bomba var" diyerek bağırdıktan sonra kaçan şahıs ortalığı ayağa kaldırdı.

Tetikte bekleyen polis silahına davranıp anında karşılık verdi. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polis park halinde terk edilen kamyoneti kısa süre sonra ele geçirdi. Poşetten herhangi bir suç unsuru çıkmazken, kaçan şahıs kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'ndeki Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, iftar saati üzerinde Türk bayrağı asılı 16 Z plakalı bir kamyonetle polis merkezi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, görevli polis memurlarına “Beni Mevlana Hazretleri'nin türbesine götürebilir misiniz? dedi. Kendisine yardımcı olamayacaklarını belirten polis memurları şahsı birlikte iftar yapmaya davet etti. Bunun üzerine şahıs elindeki poşeti polis memurlarının bulunduğu bölüme atıp “Bomba var” diye bağırarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan kimliği belirsiz şahıs açılan ateşe rağmen geldiği kamyonete binerek kaçtı.

Olay güvenlik kameralarına yansıdı

Yaşanan ilginç olay çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde şahsın "bomba var" diyerek bağırdıktan sonra kaçması ve polis ekiplerinin kaçan şahsın arkasından ateş etmesi dikkat çekti. Silah sesini duyan vatandaşlar evlerinden dışarıya çıktı. Yaşanan olay sosyal medyada da büyük yankı buldu. Polis, akıl sağlığı yerinde olmadığı iddia edilen R.Ö.'nün kaçtığı kamyoneti çok geçmeden yakaladı. Zanlı ise kısa süre sonra yakalanarak polis merkezine götürüldü. Zanlı R.Ö. sağlık kontrolü için karakoldan hastaneye götüreleceği sırada polis ekiplerinin elinden kaçmaya çalışırken çevrede bulunan vatandaşlar, 'böyle suçluları bize verin' şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...