İran'da asitli saldırı! Onlarca yaralı var

Düzenleyen:
İran'da asitli saldırı! Onlarca yaralı var

DÜNYA Haberleri

İran'ın başkenti Tahran'a asitli saldırı yapıldığı iddia edildi. Saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Tasnim Haber Ajansı'nın son dakika haberine göre, başkent Tahran'da bir asit saldırısı gerçekleşti. İlk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı.

Tasnim haber ajansı, saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığı aktardı. Yetkililer, olayda terör bağlantısının olmadığını açıkladı.

SALDIRININ DETAYLARI DA BELLİ OLDU

Başkentin güneyinde motosikletli bir sürücü, yol kenarında bekleyen kalabalığın üzerine asit olduğu belirtilen bir sıvı attı.

Tahran adliyesinden yapılan açıklamada, saldırganın yakalandığı, saldırganın eşi ile tartışması sonrası öfkelenerek, evinden getirdiği asitli sıvıyı eşinin de bulunduğu kalabalığa savurduğu; saldırıda 16 kişinin yaralandığı belirtildi. Adliyeden yapılan açıklamada saldırının dünkü terör saldırıları ile ilgisi olmadığı vurgulandı.

DÜN 12 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

İran'da dün gerçekleştirilen terör saldırılarında 12 kişi hayatını kaybetmiş, 40'tan fazla insanda yaralanmıştı, Terör saldırıların DAEŞ üstlenmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...