Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'ye yeni sözleşme: 30 milyon Euro!

Düzenleyen:
Messi'ye yeni sözleşme: 30 milyon Euro!

SPOR Haberleri

Barcelona yeni teknik direktörünü açıkladıktan sonra belki de en büyük transferini de yaptı. Katalan devi, Lionel Messi ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. Messi, yılda vergiler çıktıktan sonra 30 milyon Euro kazanacak ve oyuncunun serbest kalma bedeli 400 milyon Euro olacak.

Barcelona ile yeni sözleşme konusu geçen yaz da gündeme gelen Lionel Messi konusunda taraftara müjdeli haberi nihayet İspanyol radyosu Cadena Ser verdi. Radyo, Lionel Messi'nin Barcelona ile yeni sözleşme konusunda anlaştığını duyurdu. 

Habere göre; halihazırdaki sözleşmesi 2018'de bitecek olan Lionel Messi'nin sözleşmesi, minumum kulüp başkanı Josep Bartomeu'nun görev süresinin dolacağı 2021 sonuna kadar uzatıldı. 

Yeni anlaşmaya göre arjantinli oyuncu vergiler çıktıktan sonra 30 milyon Euro karanacak. 

29 yaşındaki oyuncunun sözleşme fesih bedeli ise 250 milyon Euro'dan 400 milyon Euroya çıkarıldı. En az 34 veya 35 yaşına kadar takımda kalacak Lionel Messi ile yeni sözleşme ise 30 Haziran'dan sonra imzalanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...