Pique'den Real Madrid'e gönderme!

Düzenleyen:
Pique'den Real Madrid'e gönderme!

SPOR Haberleri

Barcelona'nın yıldızlarından Gerrard Pique, Kral Kupası şampiyonluğunu neden kutlamadıklarını anlattı. Pique; "Kral Kupası şampiyonluğu için geçit töreni yaptığımız gün, Real Madrid'in bizi gerçekten geçtiği gündür" dedi.

Real Madrid, son Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ile Zinedine Zidane yönetimindeki 5. kupasını kazandı. Bu da 2008-2012 yılları arasında Guardiola yönetiminde 14 kupa kazanan Barcelona ile Zidane’ın Real Madrid'i arasında karşılaştırmaları beraberinde getirdi. 

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique, böyle bir karşılaştırmanın yapılmaması gerektiği döneminde. Real Madrid'in son 2 sezonda yaptıklarıyla kendilerine yaklaşmaktan hala çok uzak olduğunu öne süren Pique; "Arada hala büyük bir fark var. Biz o dönemde Real Madrid'e Kral Kupası şampiyonluğu için geçit töreni düzenletmiştik" dedi. 

Kendilerinin hiçbir zaman Kral Kupası zaferini bu kadar büyük bir coşkuyla kutlamayacağını belirten Pique; "Bunu yaptığımız gün, Real Madrid bizi gerçekten geçmiş demektir" diye konuştu. 

Real Madrid, Pep Guardiola'nın Barcelona'daki ilk 3 sezonunda sadece 1 Kral Kupası şampiyonluğu yaşayabilmişti. O şampiyonluğun kutlamaları sırasında Sergio Ramos'un kupayı üstü açık otobüsten düşürmesi ise hala akıllarda. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...