Müşterinin bıçakladığı otel sahibi öldü

Düzenleyen:
Müşterinin bıçakladığı otel sahibi öldü

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde otel sahibi 48 yaşındaki Erol Yiğit, tartıştığı müşteri tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü. Polis kaçan cinayet şüphelisi 44 yaşındaki Mehmet A.K.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi'ndeki bir otelde meydana geldi. Otelde konaklayan Mehmet A.K. ile otelin sahibi Erol Yiğit arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma otelin önünde kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet A.K. yanındaki bıçakla Erol Yiğit'i göğsünden yaraladı. Erol Yiğit kan içinde yere yığılırken şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Erol Yiğit, kurtarılamadı. Polis çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alırken, kaçan cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...