Araplardan Türkiye için küstah çağrı: Boykot edin

Düzenleyen:
Araplardan Türkiye için küstah çağrı: Boykot edin

DÜNYA Haberleri

Gündeme bomba gibi düşen Katar krizi sonrası, Suudi Arabistan’ı destekleyen Araplar, Türkiye’yi Katar’ın yanında yer almakla suçlamaya başladı. Arap halkına, ‘’Türk ürünlerini boykot edin’’ çağrısı yaptıldı.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Bahreyn ve Mısır’ın Katar ile ilişkilerini kesmesini açıklamasının ardından başlayan kriz sürüyor. Katar’la ilişkilerini kestiğini açıklayan ülke sayısı her geçen gün artıyor.

TBMM’de Katar’a asker gönderilmesinin kabul edilmesinin ardından Suudileri destekleyen Araplar, Türkiye’yi Katar’ın yanında yer almakla suçladı. Suudileri destekleyen Araplar sosyal medyadan Türk mallarını boykot çağrısında bulundu. Birçok hesap tarafından paylaşılan çağrıda Türk medyasının tavrına da tepki gösterildi. Türk vatandaşları ise bu boykot çağrısına tepki gösterdi.

İşte o skandal çağrı:

Araplardan Türkiye için küstah çağrı: Boykot edin

Bir kullanıcının bu tweeti paylaşmasının ardından, Türk bir kullanıcı ise, ''artık petrol içersiniz'' diyerek tepkisini gösterdi.

İşte Türk kullancıının attığı o tweet:

Araplardan Türkiye için küstah çağrı: Boykot edin

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...