Adana yanıyor, 46 dereceyi gördüler

Düzenleyen:
Adana yanıyor, 46 dereceyi gördüler

YAŞAM Haberleri

Adana’da termometreler 46 dereceyi gösterdi. Gençler ve çocuklar sulama kanalı ile barajlara girerek serinlemeye çalışırken, vatandaşlar parklara akın etti.

Sıcak havanın etkisi altına giren Adana’da bugün termometreler 46 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler ve çocuklar, boğulma tehlikesine aldırış etmeden sulama kanallarına girerek serinlemeye çalıştı. Sıcaklar nedeniyle kentte sokaklar boşalırken, dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise parklarda ağaç gölgelerinde dinlenmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlar ise parklarda yatarak vakit geçirdi. Parklarda gölgede oturan bir vatandaş, insanlara dışarı çıkmamalarını önererek, kendisinin mecburiyetten çıktığını ve dayanamayıp gölgede oturduğunu söyledi. Başka bir vatandaş ise, “Sıcaklar daha gelmedi, önümüzdeki günler daha sıcak olacak. Eğer sıcak olmazsa Adana aç kalır, buğdayımız olmaz” dedi. Adana’da hava sıcaklığının yarın 34 derece olacağı ve daha sonra mevsim normallerine dönmesinin beklendiği öğrenildi.
Adana yanıyor, 46 dereceyi gördüler
Adana yanıyor, 46 dereceyi gördüler

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...