Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatay'da PKK'lılar orman işçilerini alıkoydu

Düzenleyen:
Hatay'da PKK'lılar orman işçilerini alıkoydu

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da alıkoydukları orman işçilerinden ikisini yiyecek almaya gönderdikten sonra kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı

Hatay'da, PKK'lı teröristler orman işçilerini alıkoyup 2 çalışanı yiyecek almaya gönderdikten sonra kaçtı. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, bugün saat 11.00 sıralarında Arsuz ilçesi Karagöz Mahallesi civarında Orman İşletmesi'ne bağlı olarak çalışan işçilerin yanına gelen bölücü terör örgütü mensupları çalışanları alıkoyarak aralarından 2 işçiyi yiyecek almaları için ilçe merkezine gönderdi. Yiyecek almak üzere ilçeye giden 2 kişinin ihbarı üzerine jandarma ekipleri bölgeye intikal etti. Güvenlik birimleri olay yerine ulaştıklarında bölücü terör örgütü mensuplarının alıkoydukları kişileri bırakarak kaçtıklarını tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyonun devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...