Ekonomide üç değişiklik birden

Düzenleyen:
Ekonomide üç değişiklik birden

Ekonomi Haberleri

Ekonomi dünyasından üç önemli değişiklik iddiası gündeme geldi. Halkbank Genel Müdürlüğüne Osman Arslan’ın, Vakıfbank Genel Müdürlüğüne de Mehmet Emin Özcan’ın getirileceğini ileri sürüldü. Borsa İstanbul'un yeni başkanı Halk Yatırım Genel Müdürü Murat Çetinkaya oldu.

Konu hakkında bilgi sahibi iki kaynağın Reuters'a yaptığı açıklamaya göre, Ziraat Katılım'da Genel Müdür olarak görev yapan Osman Arslan kısa süre içinde Halkbank'a Genel Müdür olarak atanacak.

Halkbank, Vakıfbank, ve Ziraat Bankası'nda yönetim kurulu üyeliği yapmış olan ve son olarak KKTC Merkez Bankası Başkanı olarak görev yapan Mehmet Emin Özcan ise Vakıfbank Genel Müdürü olarak atanacak.

BORSA İSTANBUL GENEL MÜDÜRÜ DE DEĞİŞİYOR

Öte yandan Bloomberg HT'nin kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde ise Halk Yatırım Genel Müdürü Murat Çetinkaya'nın, Osman Saraç'ın yerine Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü'ne getirileceği kaydedildi.

Himmet Karadağ ise yeniden Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...