Karşı yönlerden gelen araçlar çarpıştı: 1 ölü

Karşı yönlerden gelen araçlar çarpıştı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Ankara’da karşı yönlerden gelen araçların çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza Haymana’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre; Ankara-Haymana Karayolu üzerinde Haymana istikametinde seyreden Cihan Tetkik’in idaresindeki 06 DBE 22 otomobil, karşı istikametten gelen Hacı Ömer Tuncel'in kullandığı 06 KHY 266 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle iki araçta hurdaya dönerken, Tetkik ve 4 kişi yaralandı. 
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan 112 acil servis ekipleri durumu ağır olan Tetkik'i tedavi edilmek üzere ambulansla Haymana Devlet Hastanesi’ne götürdü. Diğer yaralılar da olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü. Tetkik, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...