Kent Gıda semt pazarına iniyor

Düzenleyen:
Kent Gıda semt  pazarına iniyor

Ekonomi Haberleri

Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz 10 bin noktada 6 bin satış elemanıyla bayrama hazır olduklarını belirterek, bu yıl ilk defa semt pazarlarında da olacaklarını söyledi

Ramazan Bayramı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan Kent Gıda, bu yıl ilk defa semt pazarlarında da şeker satışı yapacak. Kent markasının bünyesinde bulunduran Mondelez International Türkiye’nin Genel Müdürü İhsan Karagöz Türkiye’deki sakız, şekerleme, çikolata ve bisküvi kategorilerinin toplam pazar büyüklüğünün 7 milyar TL’ye ulaştığını belirterek, “Mondelēz International, Türkiye’de günlük şeker pazarının üçte birine sahip. Ramazan ve Kurban Bayramlarında, bir yıl boyunca satılan şeker kadar hediyelik ve ikramlık şeker satışı gerçekleşiyor ve Kent markası, ‘Bayram Şekeri’ olarak isimlendirilen bu kategorinin de açık ara lideri. Bayram döneminde 10 bin satış noktasında iki hafta süreyle 6 bin ekstra satış elemanı istihdam ediliyor” dedi. Kent Gıda ayrıca, bu yıl Eminönü, Mısır çarşısının yanı sıra Batı Karadeniz’de, alışverişin yoğun yaşandığı semt pazarlarında bayram şekerlerini satışa sunacak. Kent, bu projesiyle  bölge ekonomisine de katkı sağlayacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...