Beşiktaşlı bazı yıldızlara teklif var ama yönetimi tatmin edici değil

Düzenleyen:
Beşiktaşlı bazı yıldızlara teklif var ama yönetimi tatmin edici değil

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği ve biraz de bereketi var diyelim... Çünkü siyah-beyazlı yönetimin eli her anlamda güçlü. Nasıl güçlü olmasın. Elinde şampiyon ve vitrinin en önünde duran bir kadro yapısı mevcut ki, oyuncu almak istediğinde “Şampiyonlar Ligi biletini” direkt önüne koyma avantajı söz konusu.

 Ekonomiyi de geçmişe göre düzeltmiş bir mali yapı... Hâl böyle olunca satarken de alırken de elin güçleniyor. Tok satıcı rolündeki Beşiktaş, Marcelo ve Tolgay konusunda somut görüşmeler içerisinde... UEFA Avrupa Ligi’nde rakip olunan Lyon, Marcelo’ya hayran kalmıştı. Hannover’den uygun fiyata (1,2 milyon avro) alınan Marcelo için şu anda Fransızların önerdiği rakam 8 milyon avroyu buldu. Teknik Direktör Şenol Güneş, kesinlikle Marcelo’nun satışına sıcak bakmıyor ama yönetim de rakamın daha cazip hale gelmesini bekliyor. Bir diğer teklif ise Tolgay Arslan’a... Şampiyonlar Ligi’nde Napoli maçlarında İtalyanların dikkatini çeken orta saha için Roma 7 milyon avroya kadar çıktı. Yönetim ona da yanaşmadı.
Soğuk bakıyorlar
Oğuzhan Özyakup’un İngiltere ve İtalya’dan takipçileri var ama somutlaşan bir durum yok. Geçtiğimiz sezonlarda Ersan Adem Gülüm ve Demba Ba için çok ciddi bonservis bedelleri ödeyen (19 milyon avro) Çin, şimdi de Adriano ile Quaresma’yı kafaya takmış durumda. Ancak iki isim de Beşiktaş’tan gitmek istemiyor. Adriano’nun 2 sezon, Quaresma’nın ise 3 sezon daha mukavelesi bulunuyor. Fikret Orman yönetiminin anlayışı “Ederini bulanı satabiliriz” olsa da iki isim Çin’e gitmek istemediği için bu felsefenin kapsama alanı dışında kalıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...