Doğuştan aslan

Düzenleyen:
Doğuştan aslan

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın 3 milyon avroya ikna ettiği Fransız golcü, kulübü Swansea’ye de restini çektikten sonra bavulunu toplamaya başladı

Galatasaray yönetimi “İşte yeni golcümüz Bafetimbi Gomis” açıklamasını yapmaya çok yakın. Sportif Direktör Cenk Ergün’ün yürüttüğü transfer çalışmalarında iyi haberler bir bir geliyor... Napoli’nin stoperi Vlad Chiriches gibi golcü Bafetimbi Gomis de Galatasaray’a resmi imzayı atmak için gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar Fransız golcüyle yıllık 3 milyon avroda el sıkışırken, Swansea City kulübüyle de 2,7 milyon avroda orta yolu bulmuştu. Ancak İngilizlerin resmi işlemleri bekletmesi Bafetimbi Gomis’in sinirini bozdu. Tecrübeli futbolcu Galatasaray’a gitmek istediğini, daha fazla belirsizlik yaşamak da istemediğini belirterek kulübüne resti çekti. 
Bu sevgi inanılmaz
İngilizlerin bu gelişme üzerine eli zayıflarken, Galatasaray cephesinde de bir rahatlama yaşandı. Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüşen 31 yaşındaki forvet “Ben Galatasaray için kükremeye hazırım” ifadesini kullanırken, “Aslan pençesi” sevinciyle özdeşleşen Gomis, sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşmak için sabırsızlandığını söyledi. Gomis, internet ortamında daha önce Sneijder için yapılan karşılama görüntülerini izlediğini belirterek “Bu inanılmaz bir olay. Bu sevgi karşısında bir futbolcuyu sahada hiçbir şey durduramaz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...