Gönlü Fener'de

Düzenleyen:
Gönlü Fener'de

SPOR Haberleri

Bir dönem kapısından döndüğü F.Bahçe ile el sıkışan genç forvet için sarı-lacivertlilerin Fernandao-Alper takasını öne sürdüğü iddia edildi

Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye bu sezon ikinci transfer yolda. Mehmet Ekici transferinde gerilen ilişkiler sonrası bu defa benzer bir durum Yusuf Erdoğan konusunda yaşanabilir. Trabzonspor’da forma şansı bulamayan ve ayrılığı kafaya koyan genç forvetin Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi. Bir dönem kapısından döndüğü Fenerbahçe’yi çok isteyen Yusuf, yönetimden kolaylık gösterilmesini istedi. Fenerbahçe’nin bu transfer için Fernandao-Alper takasını koz olarak kullanacağı belirtilirken, bordo-mavililerin 3,5 milyon avro istediği ifade edildi. 
Yusuf’u ayrıca Konyaspor’un başına geçen Trabzonspor’un eski hocası Mustafa Reşit Akçay’ın da istediği öğrenildi. Yusuf Erdoğan geride kalan sezonda Yusuf Yazıcı’nın formayı kapması ve takıma katılan Olcay Şahan’ın başarılı performansı sonrası fazla oynama şansı bulamamıştı. Öte yandan Yanal’ın kadrosunda görmek istediği oyuncuların başında gelen Tolgay Arslan ve Gökhan Töre için harekete geçiliyor. İki oyuncu için Beşiktaş kulübü ile daha önce yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varılırken, önümüzdeki günlerde transferlerin resmiyete dökülmesi planlanıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...