Kupaları alacağız

Düzenleyen:
Kupaları alacağız

SPOR Haberleri

Babaannesinin vefatı sebebiyle imzası rötar yapan Valbuena sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sarı-lacivertlileri coşturdu

M. EMİN ULUÇ

Fenerbahçe’nin transferini bitirdiği Fransız yıldız Mathieu Valbuena, henüz sırtına formayı geçirmeden sarı-lacivertli taraftarları coşturmayı başardı. 32 yaşındaki oyuncu sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla sarı-lacivertlilerin gönlünü kazandı. Önce Fenerbahçeli oyuncuları takip etmeye başlayan ardından Kanarya fotoğrafı paylaşarak dikkatleri üzerine çeken Valbuena son olarak “Kupalar kaldırmaya geliyorum. Fenerbahçe’nin olabildiğince maç ve kupa kazanmasına yardımcı olmak için en iyi performansımı sergileyeceğim” açıklamasında bulundu. Normal şartlarda dün Türkiye’de olması beklenen Fransız yıldız, babaannesinin vefatı sebebiyle programını değiştirmek zorunda kaldı. Valbuena, cenaze merasiminin ardından soluğu İstanbul’da alacak ve imzayı atacak. 
Kalecide son söz hocanın
Öte yandan Fenerbahçe’nin sağ açık için ısrarla istediği Nabil Dirar konusunda da mutlu sona çok yaklaştı. Sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılmak isteyen Dirar için Monaco’yla el sıkışan sarı-lacivertliler şimdi 31 yaşındaki Faslının cevabını beklemeye başladı. Dirar’a 2,5 milyon avroluk bir teklif yapan Fenerbahçe’nin bu transfer için yarıştığı rakiplerine karşı en büyük avantajı Türkiye’deki vergi avantajı. Dirar’ın kendisine yapılan en yüksek teklifi kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kaleci transferi konusunda ise Fenerbahçe, Ospina ile Kameni arasında kalmış durumda. Arsenal, 4 milyon avro bonservis isteyince Ospina’dan vazgeçen sarı-lacivertliler, Malaga’nın tecrübeli file bekçisi Kameni ile her konuda anlaştı. Ancak bu konudaki son sözü Aykut Kocaman söyleyecek. Hoca isterse, Ospina için şartlar zorlanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...