Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Benzin ve motorine indirim geliyor

Düzenleyen:
Benzin ve motorine indirim geliyor

Ekonomi Haberleri

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine motorinin pompa satış fiyatında 8 kuruş, benzinin pompa satış fiyatında ise 9 Haziran 2017 tarihinde bir değişiklik bekleniyor.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre, 10 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinin pompa satış fiyatında 8 kuruş, benzinin pompa satış fiyatında ise 9 Haziran 2017 tarihinde bir değişiklik bekleniyor

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) bugün bir açıklamada bulundu. Rafineri çıkış fiyatlarındaki değişiklikten dolayı 10 Haziran 2017 tarihinden geçerli olmak üzere motorinin pompa satış fiyatında 8 kuruş indirim bekleniyor.

Benzinin pompa satış fiyatında ise 9 Haziran 2017 tarihinde bir değişiklik bekleniyor.

Motorin fiyatlarında en son 1 Haziran'da indirim yapılmış ve İstanbul'da ortalama litre fiyatı 15 kuruşluk indirimle 4.40 TL'ye gerilemişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...