Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demet Akalın'ı çıldırtan yorum

Düzenleyen:
Demet Akalın'ı çıldırtan yorum

MAGAZİN Haberleri

Demet Akalın, aranjör Ozan Doğulu ile birlikte hazırladığı "Kulüp" isimli şarkısının teaser'ı için "Apache müziği geri döndü" yorumunu yapan Erdem Kınay'a çok sert sözlerle cevap verdi.

Demet Akalın'la geçmişte birçok çalışmaya imza atan aranjör Erdem Kınay'ın dün İngilizce attığı "Apachi müziği geri döndü" tweet'i ortalığı karıştırdı.

OZAN DOĞULU'NUN PAYLAŞIMINDAN SONRA ATTI

Kınay'ın Demet Akalın'la hazırladığı "Kulüp" isimli şarkısının teaser'ını sosyal medyadan yayınlayan aranjör Ozan Doğulu'nun hemen ardından bu tweet'i atması manidar bulundu.

DEMET'TEN AĞIR CEVAP

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre Demet Akalın da dün sosyal medyadan peş peşe 2 ağır mesaj paylaştı. Akalın önce "Tüm sahtelere gelsin" notuyla "Benim çıkarsız yaşantım sizin menfaat terazinizi bozar", ardından da "İnsan ne kadar derin düşünürse düşünsün sonunda kendini sığ bir gerizekalıya laf anlatmaya çalışırken buluyor" sözlerini paylaştı.

Demet Akalın'ı çıldırtan yorum

 

Demet Akalın'ı çıldırtan yorum

Demet Akalın'ı çıldırtan yorum

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...