‘Arda, referandumdaki desteği nedeniyle bu olaylara maruz kalıyor’

Düzenleyen:
‘Arda, referandumdaki desteği nedeniyle bu olaylara maruz kalıyor’

SPOR Haberleri

Gazeteci Bilal Meşe’ye sözlü ve fiziki saldırıda bulunan ve ardından Milli Takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan hakkında konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Arda yanlış yapmıştır. Benim gibi referandumdaki desteği nedeniyle bu olaylara maruz kalıyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye sözlü ve fiziki saldırıda bulunan Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Yıldırım Demirören'in Arda Turan olayı hakkındaki açıklamaları:

"Türk futbolu için 5 yıldır her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Türk futbolunun önünü açtık. Devrimler yaptık. UEFA karanlık bir kabus gibi üzerimize çökmüştü. FETÖ'nün hain saldırısına karşı mücadele verdik. TFF mali açıdan tarihinin en iyi dönemi geçirdi.

"ARDA YANLIŞ YAPMIŞTIR"

Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır ama yaptığı bu yanlışı Arda'ya doğru şekilde göstermeliyiz, Arda bir dünya markası. Fatih Terim gibi bir değere sahip çıkmamız gerekiyor. Eleştiri olabilir ancak hakaret olamaz.

"FUTBOLU KARIŞTIRMAK İSTEYENLER VAR"

Türk futbolunu karıştırmak isteyenlere fırsat verildi. İspanya'yla oynadığımız kader maçında takım saldırı altındaydı. Arda Turan'ın tıpkı benim gibi referandum sürecindeki desteğinden dolayı bu olayların etkili olduğunu biliyorum.
Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Anderson Talisca'ya verilen cezalar az. Vicdanen doğru bulmuyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...