Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chiriches'e Popescu kefil oldu

Düzenleyen:
Chiriches'e Popescu kefil oldu

SPOR Haberleri

Chedjou ile yollarını ayıran Galatasaray yabancı stoper arayışlarını sürdürürken, özellikle İtalya'da girişimler devam ediyor.

Igor Tudor savunmaya yapılacak takviyeleri özellikle Serie A'dan isterken, Aslan'da Napoli'den Vlad Chiriches ve Sassuolo'dan Francesco Acerbi gündemdeki isimler.

Chiriches'i sarı-kırmızılılara eski oyuncusu Gheorghe Popescu'nun tavsiye ettiği öğrenildi.

2 ADAY VAR
Galatasaray'daki bu gelişme şöyle yaşandı: 17 Mayıs organizasyonu için efsane isim Hagi ile Florya'ya gelen Popescu burada başkan Dursun Özbek'le sohbet etti. Rumen efsane savunmada sıkıntılar yaşayan eski takımına vatandaşı Chiriches'i önerdi. Popescu'nun tavsiyesi sonrasında Chiriches'le görüşmeler yapıldığı ortaya çıktı.

7 milyon Euro bonservisle gittiği Napoli'de ilk 11'e girmekte zorlanan 27 yaşındaki Rumen stoper, Galatasaray'a gelmeye hazır. Sarı-kırmızılılar Napoli ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...