Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'li holdingden 5 ayda yüzde 4 bin 500 kar

Düzenleyen:
ABD'li holdingden 5 ayda yüzde 4 bin 500 kar

Ekonomi Haberleri

Hisseleri sene başından beri yüzde 4 bin 500’lük artış gösteren ABD merkezli finansal danışmanlık firması Wins Finance Holdings‘te kaynağı bilinmeyen yükseliş sürüyor.

Başta Çin olmak üzere şirket satın alma ve birleşmelerinde finansal danışmanlık veren firmanın hisseleri çarşamba günü yüzde 184 arttı ve devre kesici uygulandı. Şirketin hisse başı fiyatı ay başında 20 dolarken, dün akşam 230 dolara kadar yükseldi.

Wins Finance Holdings yetkilileri, Nasdaq'a konuyla ilgili olarak tatminkâr bir açıklama yapılmadan işlemlerin yeniden başlamayacağı duyuruldu.

Bloomberg International'ın haberine göre firmanın Yatırım İlişkileri Uzmanı David Rudnick, yaptığı açıklamada "Gerçekten neler olduğunu bilmiyoruz" dedi.

Şubatta da benzer bir açıklama yapan şirketin piyasa değeri yaklaşık 400 milyon dolar. Çarşamba günü piyasa kapitalizasyonu 4 milyar dolar değerindeydi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...