Arda Turan'a bir şok daha...

Düzenleyen:
Arda Turan'a bir şok daha...

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran ve tepkilerin odağına oturan Arda Turan’a bir darbe de kulübünden geldi.

Arda Turan dışında Barcelona'dan gönderilecek diğer isimler ise: Mathieu, Rafinha, Munir El Haddadi ve Cristian Tello isimleri olduğu belirtildi. Katalan ekibi yaşanan üzücü olay hakkında soruşturma başlattı. Yaşanan üzücü olayın ardından taraftarların büyük tepkisi ile karşılaşan 30 yaşındaki futbolcu, basın toplantısı düzenleyerek, milli takımı bırakma kararı aldığını açıklamıştı. Barcelona, yeni sezon planları içerisinde yer almayan milli futbolcuyu, yüksek bir bonservis bedeli ile satmayı düşünürken, olaylar sonrasında deneyimli oyuncunun piyasa değerinin düştüğü ve Katalan ekibinde forma giyme şansının da oldukça zor olduğu gözüküyor.

Barça Yönetimi, satılması gündemde olan Arda Turan’a bu yaşanan olaylar nedeniyle tepki gösterdi. Katalanlar, Ernesto Valverde’nin takımın başına geçmesinin ardından transfer listesine koyulan 30 yaşındaki futbolcuyu, olaylar sonrasında kesin olarak gözden çıkardı. Ancak, Avrupa’nın büyük kulüplerinin gündeminde olan Arda’ya artık ilgi gözükmüyor. Bordo-Lacivertliler, futbolcuları astronomik rakamlarla transfer eden Çin kulüperinden teklif bekliyor.

Luis Enrique'nin takımdan ayrılmasının ardından Katalan takımının teknik direktörlük koltuğuna oturan Valverde, takımdan gidecek isimleri belirlediği belirtildi. Gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı olayın ardından Türk Milli Takımı kariyerine son veren Arda Turan'ın da bu listede yer aldığını belirten ESPN; Arda için Barcelona'nın 30 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğini iddia etti.

Arda'nın bonservis bedelinden gelecek olan bu para ile Katalan takımı yeni transferler için katkı sağlayacağı düşüncesinde. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...