Amatör takımdan Diego Costa'ya teklif

Düzenleyen:
Amatör takımdan Diego Costa'ya teklif

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'in transfer yasağı nedeniyle transferi çıkmaza giren Diego Costa'ya sürpriz talip. Amatör Racing Villaverde, twitter hesabından Atletico Madrid ve Diego Costa'ya mesaj yolladı: "Köprü kulüp olabiliriz. 6 ay bizde oyna. İlgilenirseniz DM'den mesaj atın."

Atletico Madrid, FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle bu yaz döneminde kadrosuna katacağı futbolcuları Ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar oynatamayacak. Atletico'nun Chelsea'den Diego Costa'yı kadrosuna katma planları bu transfer yasağına takılmış durumda.

İspanyol gazetelerinde Atletico'nun Diego Costa'yı transfer edip 6 ay Avrupa'da oynamayan bir kulübe yarım sezon kiralayacağı, böylece 2018'in başından itibaren Avrupa Kupaları dahil tüm maçlarda oynatabileceği dile getiriliyordu.

Tam bunlar konuşulurken İspanya'da bir amatör kulüp twitter'dan Atletico Madrid ve Diego Costa'ya mesaj yolladı. Racing Villaverde'nin mesajı "Merhaba Atleti ve Diego Costa... Ocak ayına kadar 'köprü kulüp' olmaya talibiz. Burada kesin olmasa da, büyük olasılıkla ilk 11 oyuncusu olursun. İlgileniyorsanız DM'den mesaj atın" şeklindeydi...

Real Madrid'in pilot takımlarından olan Racing Villaverde'nin sosyal medya ekibi bununla da yetinmedi. Atletico Madrid Kulübü'ne bir mesaj daha yolladı: "Yeni sahanız yetişmezse, bizim yeni sahamızı kullanabilirsiniz. Eni sadece 40 metre... Savunma yapmak için ideal..."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...