İnler ve Töre Trabzonspor'un radarında

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
İnler ve Töre Trabzonspor'un radarında

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş'ta 30 maça çıkmasına rağmen fazla süre alamayan Gökhan İnler ile siyah-beyazlıların sezon başında West Ham'a kiraladığı ancak sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Töre, Trabzonspor'un radarına girdi.

Bordo-mavililer, Olcay Şahan transferinde Beşiktaş'la kurduğu ikili ilişkileri devreye sokarak bu transferleri gerçekleştirmek istiyor. Bu transferlerde Olcay Şahan'ın da eski takım arkadaşlarını ikna etme adına önemli rol oynaması bekleniyor. Takımdaki alternatiflerin artması için bu iki oyuncunun takıma kazandırılmasına onay veren teknik direktör Ersun Yanal, yönetimden takımdaki yerli oyuncu sayısının da artırılmasını talep etti.

TÖRE
West Ham'la Premier Lig'de 5 maça çıktı. Diz ameliyatı nedeniyle 1 Ekim 2016'dan bu yana sahalardan uzak.

İNLER
Beşiktaş'ta bu sezon 3 kulvarda toplam 30 maça çıktı. Takıma 2 asistle skor katkısı verdi.

Katar'da dostluk maçı yapmalıyız
Trabzonspor Kongre Üyesi Hüseyin Erdoğan, Trabzonspor'un Katar'a giderek, dostluk maçı yapması gerektiğini söyledi. Erdoğan, "Trabzonspor'a başta forma sponsorluğu olmak üzere birçok alanda destek olan Katar Emiri ve Katar halkına zor günlerinde destek vermeliyiz. Trabzon halkı ahde vefa sahibidir. Katar'da dostluk maçı yapma jesti Trabzon'a yakışır" dedi.

Taşçı gün sayıyor
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Serdar Taşçı, resmi anlaşma için gün sayıyor. 30 yaşındaki defans oyuncusu, Trabzon'daki dostlarını arayarak, "İş prosedüre kaldı" müjdesini verdi. Bordo-mavililerin bu transfer karşılığında Serdar'a 1.8 milyon Euro yıllık, bonservisi içinse 2.5 milyon Euro civarında bir rakam ödemesi bekleniyor.

"Hocam biraz da taktik verseydin!"
Trabzonspor Kulübü, ligin son haftasında Bursaspor'a 2-1 kaybedilen maçın devre arası soyunma odası konuşmalarını yayınladı. Paylaşılan videoda teknik direktör Ersun Yanal'ın, oyuncularına yönelik, "Hiç oynamıyoruz. İleride olamaz mıyız? Yakalıyoruz. Atağa çıkacağız kimse gelmiyor. Arkayı boşaltmıyoruz. Coşkumuz yok. Cezayı keserler bize ve iyi olmaz. Bu ayıp olur utanırız" sözleri yer aldı. Video, sosyal medyada büyük yankı buldu. Trabzonsporlu taraftarlar ise "Konuşmayla olsaydı şampiyon olurduk. Keşke daha iyi taktikler verebilseydin hocam" şeklinde görüş belirttiler.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...