Terim'in Kosova maçı taktiği hızlı oyun

Terim'in Kosova maçı taktiği hızlı oyun

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı, Kosova maçında talebelerinden tempolu futbol oynamalarını, ara paslarla gol pozisyonuna girmelerini ve rakip kaleye bol bol şut çekmelerini istedi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ın son iki idmanında taktik çalışmalara ağırlık verirken, oyuncularından yüksek tempo isteyerek, "Hızlı düşünüp, hızlı oynayın" uyarısında bulundu. Tecrübeli hoca, ayrıca bol bol şut çekmeleri ve ara paslarla rakip ceza sahasına sarkmaları gerektiğini belirtti.

ŞUT ÇALIMASINA KATILDI
Terim'in bu sözleri sonrası antrenmanda Oğuzhan Özyakup ve Emre Çolak'ın, Burak Yılmaz'ın koşu yollarına ara pasları bırakarak, etkin ataklar geliştirmeye çalıştıkları görüldü. Tecrübeli teknik adam, futbolcularını motive etmek için şut çalışmalarına da katıldı.

CENK'E DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ
26 yaşına giren Cenk Tosun'un doğum günü A Milli Takım'ın Slovenya'da kamp yaptığı Kempinski Palace Hotel'de kutlandı. Kendisi için özel olarak hazırlanan pastayı kesen forvet oyuncusu, daha sonra A Milli Takım teknik heyetinin, takım arkadaşlarının ve çalışanlarının tebriklerini kabul etti.

Milli Takım'ın muhtemel 11'i
 Volkan Babacan
 Gökhan
 Mehmet Topal
 Çağlar
 Hasan Ali
 Selçuk
 Oğuzhan
 Emre Mor
 Emre Çolak
 Volkan Şen
 Burak Yılmaz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...