Kartal Maltepe Deluxia Park’la dönüşüyor

Düzenleyen:
Kartal Maltepe Deluxia Park’la  dönüşüyor

Ekonomi Haberleri

Kartal-Maltepe hattında birçok projeye imza atan Teknik Yapı, iki projeden oluşan Deluxia Park’ın ‘Residence’ etabını 339 bin liradan başlayan fiyatla satışa çıkardı

Anadolu yakasında başladığı kentsel dönüşüme, Kartal-Maltepe kesişiminde 2 parselde hayata geçireceği Deluxia Park ile devam eden Teknik Yapı, iki etaptan oluşan projenin Kartal tarafındaki ‘Deluxia Park Residence’ bölümünü 339 bin liradan başlayan fiyatla satışa çıkardı. Proje, 35 katlı 1 rezidans, 6’şar katlı 2 ofis olmak üzere toplam 3 bloktan oluşuyor. 35 katlı rezidans kulesi, 1+1’den 3+1’e kadar toplam 364 homeofis özellikli lüks rezidans daireden oluşan Deluxia Park Residence’ta 34 de ticari ünite yer alıyor. ‘Altın Üçgen’ olarak adlandırdıkları Kartal, Soğanlık, Maltepe, Tuzla bölgesindeki dönüşümde, geçmişte etkin bir şekilde yer aldıklarını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, bölgeye ‘Deluxia Park Residence’ ve ‘Deluxia Park Business’ projeleriyle döndüklerini ifade etti. 
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım da, rezidans ve ofislerden oluşacak Deluxia Park’ın Kartal ve Maltepe etaplarında yaklaşık 812 bağımsız bölüm olacağını söyledi. Deluxia Park’ın toplam değerinin 750 milyon lira olduğu bilgisini veren Durbakayım, projede yer alan ticari ünitelerin yılsonuna doğru satışa sunulacağını sözlerine ekledi. Deluxia Park projesinin ikinci ayağını oluşturan Deluxia Park Business projesinin ise yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacağı kaydeden Durbakayım, şöyle konuştu: Residence projesinin karşısında hayata geçecek Business projesi, 35 katlı bir kuleden oluşuyor. Ofislerden oluşan projede 414 bağımsız bölüm yer alıyor.

 

%5 + 10 indirim

Projede büyüklükleri brüt 50,74 ile 122,30 metrekare arasında değişen rezidans daireler için lansmana özel yüzde 5 indirimin yanı sıra; peşin veya kredili alımlarda ilave yüzde 10 indirim uygulanacak. İndirim sonrası daireler 339 bin, metrekare fiyatı ise 6 bin 380 liradan başlıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...