İngiltere'yle berabere kalan Irak U20 Takımı, Mısır'a hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
İngiltere'yle berabere kalan Irak U20 Takımı, Mısır'a hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / AA

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda İngiltere ile 2-2 berabere kalan Irak Milli Takımı, Mısır maçının hazırlıklarını sürdürdü.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası E grubunda İngiltere ile 2-2 berabere kalan Irak U20 Milli Takımı, yarın yapacakları Mısır maçı hazırlıklarını sürdürdü. Titanic Otel Spor Tesisleri'nde Irak U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Hakim Şakir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, İngiltere maçında forma giyen futbolcular, ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Antrenmanda diğer oyuncular ise top sektirme ve top sürme hareketleriyle çalışmalarına devam etti. Irak U20 Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Safa Adnan nezaretinde dar alanda top kapmaca oynayan futbolcular, kondisyon çalışması yaptı. Kaleciler Mohammed, Ali Yaseen, Fahad Talib ise yardımcı antrenör Hamid Kadum yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda İngiltere maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışmasının ardından koşu yaptı. Teknik direktör Şakir yönetiminde diğer oyuncular taktik ağırlıklı şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Irak U20 Milli Takımı, Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda yarın Mısır ile karşılaşacak. Irak, maçın hazırlıklarını günde tek idman yaparak sürdürüyor. Öte yandan, antrenman öncesi bir grup taraftar, sahaya inerek, oyuncu ve teknik heyetle tek tek tokalaştı. Oyuncuların tek sıra halinde taraftarı beklemesi ise dikkati çekti. Daha sonra taraftarlar, oyuncu ve teknik heyetle
fotoğraf çektirerek, antrenmanı tribünden izledi. İdmanı yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubu da takip etti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...