Ve söz sırası Terim’de

Düzenleyen:
Ve söz sırası Terim’de

SPOR Haberleri

Yarınki Kosova maçı öncesi Fatih Terim basın toplantısında konuşacak. Arda olayını da maçı da yorumlayacak

Ülkemizin klasiği haline gelen ve artık son dönemlerde millî maçlar öncesi alıştığımız bir tablo sahnelecek bugün de... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan olayının ardından ilk kez kameraların önünde açıklama yapacak. Terim, 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde Kosova ile yapacağımız maçın öncesinde TSİ 18.45’te Arnavutluk’un İşkodraş şehrinde gazetecilerin karşısına çıkacak. Terim’in Arda Turan’ın gazeteci-yazar Bilal Meşe’ye sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduktan sonra millî takımdan ayrılış süreci ile ilgili düşüncelerini anlatması bekleniyor. Terim, daha önceki kısa değerlendirmesinde konudan duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

“Cengiz daha iyi”
Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder gibi futbolcuları yetiştirip piyasaya süren Altınordu’da teknik direktör Hüseyin Eroğlu “Cengiz bana göre Emre Mor’dan çok daha iyi bir oyuncu. Kendisini daha da geliştirerek Avrupa’ya gitmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Deniz’e özel izin
A Millî Takım’ın yeni gözdelerinden olan ve Kayserispor forması giyen Deniz Türüç, özel durumu sebebiyle kamptan ayrıldı. Fatih Terim’in özel izin verdiği Deniz, ailevi sebeplerden dolayı Hollanda’ya gitti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...