'Marcelo gitmek isterse satarız!'

Düzenleyen:
'Marcelo gitmek isterse satarız!'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı, “Transferde onun kararı belirleyici olacak. Aboubakar konusunda kulüp menfaatlerini düşünerek uğraşıyoruz” dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara’daki TFF Olağan Genel Kurulunda konuştu. Gündem, transfer, Arda Turan konularıydı... Orman’a bir süredir yazılıp çizilen ve somut girişimlerin olduğu Marcelo Guedes-Lyon işi soruldu. Orman açık açık cevap verdi: “Evet Marcelo için teklif var. Marcelo gitmek istemezse biz de satmak istemeyiz. Bizde mutlu. Biz de yeni sezonlarda değerlendirmek istiyoruz. Net rakam vermeyeyim ama Lyon’un 10 milyon avro seviyesine çıkacağını düşünmüyorum. Marcelo iyi bir karakter.”
Çin’e gideceğiz
Aboubakar konusunda da bilgilendirme yapan Orman “Daha netleşen bir durum yok, uğraşıyoruz. Kulübün menfaatlerine göre hareket ediyoruz. Kolay olanı parayı vermek ama biz de zoru başarmak istiyoruz” dedi. Yeni sezon planıyla ilgili de bilgi veren başkan Çin seyahati konusunda programda sorun bulunmadığını ifade ederek “Schalke, Guanzhou ve Lyon ile 3 maç yapacağız. Uzun bir seyahat olacak” ifadesini kullandı. Orman Arda konusunda ise, “Türk sporu açısından hoş bir fotoğraf değil. Kimseye yakışmadı. Arda yapmaması gereken bir şey yaptı. Bilal Meşe, ağabeyimiz. Babası yaşında adam yani” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...