Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit ateşi Beypazarı'na düştü

Düzenleyen:
Şehit ateşi Beypazarı'na düştü

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Merkeze bağlı Milli Jandarma Tabur Komutanlığı unsurlarınca Namazdağı Sarıyayla mevkisinde yürütülen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında Şehit düşen Uzman Çavuş Sefa Tiftik'in Ankara Beypazarı’ndaki ailesine acı haber ulaştı.

Tiftik’in şehadet haberi Ankara Beypazarı’ndaki Dudaş Köyü'ndeki ailesine askeri yetkililerce bildirildi. Baba Alaattin Tiftik ile anne Fikriye ve kendisi gibi bekar olan ve memuriyet için atama bekleyen ablası Betül Tiftik gözyaşlarına boğuldu. Türk bayrakları asılan şehit evi, taziyeye gelen komşuları ve yakınlarıyla dolup taştı. 
3 yıldır Şırnak’ta görev yapan öğrenilen Tiftik’in yeni tayininin çıktığı öğrenildi. Tiftik'in cenazesinin, Şırnak'ta düzenlenecek askeri törenin ardından Ankara'ya getirilerek Beypazarı İlçesi Dudaş Köyü'nde toprağa verilmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...