Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman şehidi için askeri tören düzenlendi

Düzenleyen:
Batman şehidi için askeri tören düzenlendi

YAŞAM Haberleri

Terör örgütü PKK mensuplarınca Batman’ın Kozluk ilçesi Bekirhan beldesinde, yol kontrol ve arama noktasına yönelik düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı Diyarbakır'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, düzenlenen törenle memleketine uğurlandı.

PKK’lı teröristler dün öğle saatlerinde Bekirhan Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasına bombalı saldırı düzenlemiş olayda, iki asker ile bir sivil yaralanmıştı. Diyarbakır’a getirilen yaralı askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehit asker için Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığında tören düzenlendi. Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Diyarbakır Emniyet Müdürü Tacettin Arslan, askeri erkan, şehidin anne ve babası, şehidin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. 
Şehit Fazlıoğlu’nun naaşının ambulanstan alınarak katafalka bırakılması ile başlayan tören daha sonra saygı duruşu ile devam etti. Şehidin öz geçmişinin okunması ve dini vecibelerin yerine getirilmesinin ardından Fazlıoğlu’nun naaşı katafalktan alınarak ambulans taşındı. Şehit Fazlıoğlu’nun anne ve babası tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. 
Şehidin cenazesi törenin ardından memleketi Rize’ye gönderildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...