Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray Belhanda'da mutlu sona çok yakın

Düzenleyen:
G.Saray Belhanda'da mutlu sona çok yakın

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin Belhanda ve kulübü Dinamo Kiev ile anlaşmaya vardığı, transferin kısa süre içerisinde biteceği öğrenildi.

Transferde hareketli saatlerin yaşandığı Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in ardından bir yıldızla daha büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

BELHANDA DA TAMAM
Swansea ile yapılan pazarlıklar sonucunda Fransız golcü Gomis'le 2+1 yıl üzerinden el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilen Younes Belhanda'da da mutlu sona çok yakın.

Bu transfer için Belhanda'nın ülkesi Fas'a kadar giden ve oyuncuyla görüşen Sportif Direktör Cenk Ergün, 'Evet' cevabını alarak Türkiye'ye dönmüştü.

Bonservisi Dinamo Kiev'de olan ve geçen sezonu Fransız ekibi Nice'te geçiren Belhanda, artık kiralık olarak oynamak istemediğini belirtip, bonservisiyle transferinin gerçekleşmesini amaçladığını belirtmişti. İşte tam bu sırada Dinamo Kiev yönetiminden, "Belhanda'yı isteyen kulüp varsa, oturur konuşuruz" açıklaması gelmişti.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO
Bu sözlerle görüşmeye hazır olduğunu belirten Ukrayna ekibi, Aslan'ı da hemen harekete geçirdi. 27 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık anlaşma üzerinden senelik 2.5 milyon Euro (9.8 milyon TL) öneren Cim Bom, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan yıldız oyuncunun kulübüyle de masaya oturdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...