Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müge Anlı'nın programında her şeyi itiraf etti

Düzenleyen:
Müge Anlı'nın programında her şeyi itiraf etti

MAGAZİN Haberleri

Müge Anlı'nın bulduğu dolandırıcı Bilal Türkaslan, canlı yayında dolandırdığı vatandaşları görünce suçunu itiraf edip, "Altın var diyerek insanları dolandırıyoruz." dedi.

Bilal Türkaslan, İzmir Çiğli'ye bağlı Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki evinin önünden geçen 26 Mayıs'ta maskeli kişilerce kaçırılmıştı. İddiaya göre; Türkaslan eşiyle evden çıktıktan sonra siyah transit bir araç yanlarına yaklaşmış ve araçtan çıkan maskeli 5 kişi Bilal ve eşi Emine Türkaslan'ı darp etmişti.

EŞİNİN BULUNMASINI İSTEDİ

Ardından maskeli kişiler eşini bırakıp, Bilal Türkaslan'ı araca bindirerek götürmüşlerdi. Emine Türkaslan 11 gündür kayıp olan eşini bulmak için "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına başvurdu. Programa katılan Emine Türkaslan "Eşim Bilal, Nif Dağı'nda bulunduğu söylenen 800 ton külçe altının yerini bildiğini sanan defineciler tarafından kaçırıldı" dedi. Gözyaşları içinde eşinin diri ya da ölü bulunmasını istedi.

"EVET DOLANDIRIYORUZ"

Programın başlamasından sonra ise Bilal Türkaslan, elleri ve ayakları bağlı bir şekilde ormanlık bir alanda bir çoban tarafından bulundu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Bilal Türkaslan aslında dolandırıcıydı. Müge Anlı'nın programına çıkan Bilal Türkaslan'ı bugünkü yayında kötü bir sürpriz bekliyordu. Sahte altınlarla dolandırdığı vatandaşlar stüdyodaydı.

Müge Anlı, karşısına görgü şahitlerini çıkarınca şok itirafı yaptı. Türkaslan "Evet, altın var diyerek insanları dolandırıyoruz" dedi.

TAKTİKLERİNİ DE ANLATTI

Dolandırıcı grubunda deli rolünü üstlendiğini anlatan Bilal Türkaslan; "Sahte altınları gösterip, içinden bir tane almalarını istiyoruz. Bu sırada ben deli gibi gelip eline gerçek altını bırakıyorum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...