Edirne'de ele geçirildi, tam 500 kilo

Düzenleyen:
Edirne'de ele geçirildi, tam 500 kilo

YAŞAM Haberleri

Edirne’nin Keşan ilçesinde yasa dışı yollarla Türkiye’ye sokulan 500 kilo kaçak çeltik ilacı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Keşan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yaptıkları takip sonucunda Yenimuhacir-Keşan Karayolu’nda seyir halinde olan T.Ş. (42) yönetimindeki 16 CCF 33 plakalı hafif ticari aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, yasa dışı yollarla yurt dışından Türkiye’ye sokulan 500 kilo çeltik ilacı ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 170 bin lira olan çeltik ilaçlarının, çeltik ekiminin yoğun olduğu Keşan ve İpsala bölgesinde piyasaya sürüleceğini öğrenen ekipler, ele geçirilen ilaçları Gıda Tarım Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla imha etti. Araç şoförü T.Ş. ile yanında bulunan H.T.(28) ise ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. 
Olayla ilgili araç trafikten men edilirken, Araç şöforü T.Ş’ye 2 bin lira para cezası kesildi. H.T.’nin ise göçmen kaçakçılığı suçundan araması olması nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
Keşan İlçe Jandarma Komutanlığının bölgedeki kaçakçılık olaylarına yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...