Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Andorra 12 yıl sonra kazandı - İZLE

Düzenleyen:
Andorra 12 yıl sonra kazandı - İZLE

SPOR Haberleri

Son olarak 2004 yılında Makedonya'yı 1-0 mağlup eden Andorra, dün akşam Macaristan'ı mağlup ederek tam 12 yıl sonra galibiyet sevinci yaşadı

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'nda oynanan Andorra-Macaristan karşılaşmasında ev sahibi ekip tarih yazdı. Pirenelerde yer alan 70 bin nüfuslu ülke, EURO 2016'da boy gösteren Macaristan'ı Marc Rebes'in 26. dakikada attığı golle 1-0 yendi.

12 YIL SONRA KAZANDILAR
90 dakika boyunca 44 isabetli pas yaptığı karşılaşmadan üç puanla ayrılan Andorra, 2004'teki 1-0'lık Makedonya maçından sonra ilk kez zaferle tanışarak 66 maçlık galibiyet hasretine son verdi ve 12 yıl sonra resmi bir maçta galibiyet sevinci yaşadı.

5'İNCİLİĞE YÜKSELDİLER
Andorra bu galibiyetle puanını 4 yaptı ve son sıradan kurtularak grupta beşinciliğe yükseldi. Macaristan ise 7 puanda kalara 2018 Dünya Kupası şansını sürprize bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...