Beşiktaş ve Fenerbahçe için karar anı

Beşiktaş ve Fenerbahçe için karar anı

SPOR Haberleri

UEFA Disiplin kurulu Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında aldığı kararların yazımını tamamladı. Kurul, gerekçeli kararları kulüplere gönderecek.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na verdikleri savunmanın ardından, gergin bekleyiş başladı. UEFA'nın İspanyol Disiplin Müfettişi Miguel Palacios'un raporunu inceleyen Disiplin Kurulu, iki kulübün verdiği savunmaların ardından kararların yazılımını tamamladı. F.Bahçe'nin geri çektiği CAS davasında ve Beşiktaş'ın yine UEFA ile yaşadığı mali fair play davasında görev alan Avukat Emin Özkurt, UEFA'nın aldığı kararları kulüplere göndereceğini söyledi. İki kulübün gelen tebligatı bugün resmi siteden duyuracağı öğrenildi. UEFA'dan gelecek kararı bekleyen F.Bahçe ve Beşiktaş, ceza alması halinde konuyu Tahkim Kurulu'na, oradan da sonuç alamazsa CAS'a taşıyacak. UEFA Tahkim Kurulu'nun itirazları inceledikten sonra en geç 15 Temmuz'a kadar bir sonuca varması bekleniyor.
DUA ETTİM İNŞALLAH İYİ OLACAK
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA'dan iyi bir sonuç beklediklerini söyledi. Mazbata töreninde konuşan Orman, "Umarım UEFA'da Beşiktaş'ın haklılığı tescil edilecek. İnancım odur. Kandilde çok dua ettim. İnşallah iyi olacak" diye konuştu. Yorucu bir seçim süreci yaşadıklarını söyleyen Orman, "Çok zor 3 sene bizi bekliyor. Yapacak çok işimiz var. Öncelikle stadımızı yapmamız lazım.Beşiktaş mali problemlerinin birçoğunu çözmüş durumda. Bize yakışan borçsuz bir kulüp oluşturmak. Bütün yatırımlarını yapmış, tesisleşmeyi sağlamış, istikrarlı bir şekilde büyüyen bir kulüp hepimizin isteği" dedi. Orman seçimdeki rakibi Serdal Adalı'yla da seslenerek, "Onlar da Beşiktaş'a faydalı olmak istediler, projelerini anlattılar. Bu seçim sürecinde kalplerini kırdıysak haklarını helal etsinler" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...