Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: Milli formayı pazarlık konusu yapmam

Düzenleyen:
Fatih Terim: Milli formayı pazarlık konusu yapmam

SPOR Haberleri

Kosova maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, "Oyuncum milli formayı giymek için benimle pazarlık yapacak. Vah benim memleketim vah." İfadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki Kosova maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Terim'in açıklamaları:

"İyi akşamlar arkadaşlar. Biliyorum birçok sorunun cevaplanmasını istediğinizden eminim. Günlerdir kamuoyunu, bizleri, Türk halkını meşgul eden birçok olay oldu. Hatta son bir ay diyebilirim genel baktığımızda. Allah aşkına şu maçlar bitene kadar sabredelim dedim. Sorun varsa, maçtan sonra, problem varsa, 2 gün sabredelim. Kavga, hakaret, iftira, çekişme... Yaşanmamış birçok olayı, tartışılacak noktaya getirmeyelim diye sizlerden ricam olmuştur. Her kampta bunlarla uğraşmaktan yoruldum. Ne maçtan 24 saat önce televizyon kanalına çıkan oyuncum oldu, ne de maçtan önce beyanat veren yönetici oldu, teşekkürler. Sürekli aynı şeyi yapıp, farklı sonuç beklemek delilerin işi."

"GERGİNLİKTEN BESLENMEM AMA KORKMAM DA"

"Birçok insan milli takımın başarısını önlemek adına hareket etti. Açın bakın, kimlerin neler yaptığını göreceksiniz. Artık yeter... Yüreğim hakikaten, hem kabardı, hem de daraldı. Yaşanmış şeyler var, söylesem, kendime, aklıma, tecrübeme, kişiliğime, ne de karakterime uygun bulmuyorum. Sussam, konuşmuyor demek ki diyeceksiniz. Buna da gönlüm razı değil. Zaman zaman gerginlikten beslendiğimi duyduğum olmuştur. Evet, beslenmem ama, korkmam da. İftiralar, belden aşağıya vurmalar, sosyal medyalar, taviz vermeyeceğim şeyler olarak söyleyebilirim."

"GÖNDERME KARARI BENİM, BIRAKMA KARARI ONUN"

Uçakta kabul edilemez bir olay yaşandı. Oyuncuyu çağırdım ve kampta kalamayacağını belirtip, eşyalarını toplamasını istedim. Gönderme kararı benim, milli takımı bırakma kararı onun. Onun kararını da, benim kararımı da değerlendirirsiniz.

"DÜNYANIN EN İYİ OYUNCULARINA BİLE FORMAYI PAZARLIK KONUSU YAPTIRMAM"

Oyuncu milli takımda oynama şerefini gerekçeye bağlama niyetinde olsa bile, milli takım formasını pazarlık konusu yapar mıyım. Bırakın ona (Arda'ya) dünyanın en iyi oyuncularına bile milli takım formasını pazarlık konusu yaptırmam. Oyuncu, taşımanın şeref olduğu bir formayı giymek için pazarlık yapacak? Vah benim milli formam, vah benim memleketim vah. Oyuncuyu (Arda'yı) almadığım süreçte, saygı duyduğum birçok kişinin kırılmasına sebep oldum ve doğrulardan vazgeçmedim. Oyuncu benimle pazarlık yapacak, öyle mi? O dönemi hatırlayın, almayan benim. Oyuncular, dışarıdan kendilerine iletilen her haberi doğru addedip, ona göre hareket etmemeliler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...