İhlas Vakfı’ndan gönül sofrası

Düzenleyen:
İhlas Vakfı’ndan gönül sofrası

YAŞAM Haberleri

İhlas Vakfı, her Ramazan olduğu gibi, bu Ramazan’da da hayırseverlerin destekleri ile 23 ülkede iftar organizasyonları düzenleyerek binlerce kişiye iftar veriyor.

İmam-ı Rabbani Hazretlerinin hemşehrileri, İhlas Vakfı iftarında buluştu.        İhlas Vakfı, Hindistan’da yetişen en büyük veli ve âlim, âriflerin ışığı, velilerin önderi, İslam’ın bekçisi, müslümanların baş tacı, müceddid, müctehid ve İslam âlimlerinin gözbebeği, Silsile-i aliyyenin büyüklerinden, Serhend şehrinde medfun bulunan İmam-ı Ahmed Rabbani hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergahta iftar verdi. İftar sofrasına, Serhend’de yaşayan çok az sayıda Müslüman ile İmam-ı Rabbani hazretlerini ziyaret gelen misafirler iştirak etti.
İmam-ı Rabbabi hazretlerinin torunlarından Seyyid Muhammed Zubair Faruki, iftardan sonra yaptığı dua ile yardımlarını Hindistan’a göndererek iftar sofrasının kurulmasına vesile olan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören’e, İhlas Vakfı’na teşekkür ve dua etti.
Nizameddin-i Evliya hazretlerinin dergahında kurulan iftar sofrasında yediden yetmişe herkes vardı
Diğer tarafta yine Hindistan’ın en meşhur evliyalarından Seyyid Nizameddin-i Evliya hazretlerinin dergâhında da İhlas Vakfı’nın katkıları ile iftar sofraları kuruldu.
Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Nizameddin-i Evliya hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergah avlusunda kurulan iftar sofrasına yediden,yetmişe binlerce Hintli Müslüman katıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...