İki yönlü Trabzon!

Düzenleyen:
İki yönlü Trabzon!

SPOR Haberleri

Ersun Yanal hem savunma hem de hücum yapabilen bir kadro isteyince yönetim gaza bastı. Listede İsmail Köybaşı ve Popov var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon iki yönlü oynayabilen bir takım ortaya çıkarmayı planlıyor. Bu sezon yapılan takviyelerle birlikte zaman zaman hem savunma hem de hücumda güçlü bir Trabzonspor izlettirmeye çalışan tecrübeli teknik adam, yeni sezonda yapılacak olan transferlerle de bu düşüncesini tamamen hayata geçirmeyi hedefliyor. Savaşçı ve güçlü bir kadronun temellerini atmak isteyen Yanal’ın, İsmail Köybaşı ve Popov’u çok istediği, yönetimin de bu transferleri bitirmek için gaza bastığı öğrenildi. 

Kiralık formülü
Öte yandan Trabzonspor’da forvet, orta saha ve savunmaya alınacak isimlerin takımın kadro kalitesini artıracak düzeyde olmasına özen gösterilirken, ilk on birde oynayan isimler ise yüksek bir rakam gelmedikçe satılmayacak.  Türkiye’de ilgilendiği yerli ve yabancı oyuncularla ilgili olarak çalışmalarını yürüten bordo-mavililer, bu transferlerde takas yöntemini ön planda tutacak. Karadeniz ekibi yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularla birlikte kiralıktan gelecek oyuncuları da takas yöntemiyle elinden çıkarmaya çalışacak.

Serdar Taşçı beklemede
Trabzonspor’un anlaştığı Serdar Taşçı imzaya çok yakın. Gurbetçi oyuncunun yakın çevresine  “Transferde bizim açımızdan bir problem yok. Prosedürün gerçekleşmesini bekliyoruz” dediği öğrenildi. Transfer kesinleşirse Serdar’a yıllık 1 milyon 800 bin, bonservisi için ise 2 milyon 500 bin avro ödenecek.

Tosic’ten kötü haber
Bordo-mavililerin transfer listesinin üst sıralarında yer alan CSKA Moskova’nın yıldız orta saha oyuncusu Zoran Tosic için menajeri Boban Simic’ten açıklama geldi. Simic, oyuncusuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tosic’in sözleşmesi bitti ama kulüple tekrar anlaşmaya yakınız” ifadeleri kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...