33'üncü yaş gününde millî takımda coşan Sneijder parmak ısırtıyor

Düzenleyen:
33'üncü yaş gününde millî takımda coşan Sneijder parmak ısırtıyor

SPOR Haberleri

“Göbek bağladı, artık yaşlandı” diye eleştirilen ve bir ara satışı düşünülen Hollandalı, şu anda Galatasaray’ın elindeki gerçek anlamda tek yıldızı

Burhan Can TERZİ - Göbek bağladı, artık eskisi gibi değil, yaşlandı... G.Saray’ın yıldızı Wesley Sneijder için bu ifadeler sıklıkla kullanılıyor son dönemde... Eleştirenler çoktu. Sarı-kırmızılı yönetimle de, Teknik Direktör Igor Tudor’la çok büyük sıkıntılar yaşadı. Sneijder en büyük tepkileri aldığı sezonu dahi 5 gol, 15 asistle tamamladı. 2016-17 sezonunun tamamlanmasıyla da “Sneijder’i satma fikri” yine bir köşeye koyulmuştu. Ancak o yaşayan bir efsaneydi. Önceki gün yıldız futbolcunu doğum günüydü. 1984 doğumlu futbolcu 33’ncü yaş gününü kutluyordu. “Yaş 35 yolun yarısı” diyor ya şair Sneijder için de yolun yarısına 2 yıl kalmıştı. Ama Sneijder’in ne şiirden haberi vardı ne de şairden... 

Yeni kontrat
Dirk Advocaat’ın, Lüksemburg maçında (5-0) 11’de görev verdiği Sneijder, hem Hollanda Millî Takım formasıyla 131. karşılaşmasına çıkarak ülkesinin “en fazla millî olan futbolcusu” olarak rekor kırdı, hem de şık bir golle geceyi süsledi. Önceki gece “Ben daha bitmedim” diyen Sneijder için, kulüp kariyerindeki geleceği açısından da önemli bir dönüm noktası oldu. Podolski ve Bruma’nın satışı sonrası elle tutulur yıldız oyuncusu kalmayan Galatasaray yönetimi 33 yaşındaki yıldızı gelecek sezon da takımda tutma kararında. Sarı-kırmızılıların Hollandalı yıldızla tek problemi yıllık ücretinin yüksekliği. O problem aşılırsa Sneijder’le 2 yıllık daha yeni sözleşme uzatılacak.

SABRİ SARIOĞLU: İstanbul’dan ayrılmam!
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu’nun en büyük dileği yuvada kalmak. Ancak hâlâ beklediği teklifi almadı. Sabri’yi birçok Anadolu kulübü istese de Sabri gelen tekliflere “İstanbul’dan ayrılmak istemiyorum” cevabını veriyor. İstanbul ekiplerinden Başakşehir, tecrübeli futbolcu için bir girişimde bulunmazken, Sabri Kasımpaşa ihtimalini düşünüyor. 

Çifte imza yolda
Galatasaray’da aldıkları yıllık ücretlerden dolayı mutsuzluk yaşayan Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş için yönetim harekete geçti. Takımdan ayrılmayı düşünen Yasin ve Sinan’ın senelik maaşlarında iyileştirme yapacak olan sarı-kırmızılı yönetim, iki oyuncuyla da aynı anda sözleşme yenilemeyi planlıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...