Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş faydalanamadığı isimleri elden çıkarıp bir taşla iki kuş vuracak

Düzenleyen:
Beşiktaş faydalanamadığı isimleri elden çıkarıp bir taşla iki kuş vuracak

SPOR Haberleri

Fikret Orman yönetimi, Rhodolfo, Aras, Mustafa, Milosevic, Pedro ve Boyko’nun yıllık ücretinden kurtulup satışlarından kâra geçmeye çalışacak

Beşiktaş yönetiminin transferde kârlı işlere imza atar hale geldiği bir gerçek. Ancak şöyle 2-3 sezon öncesinden alınan bazı oyunculara bakıldığında da ciddi bir hatanın ve tutmayan oyuncuların olduğunu söylememiz mümkün. İşte bu isimler şu anda Beşiktaş’ın kapısının önünde duran ve acil çözüm arayan problemler olarak dikkat çekiyor. Belli bir kadro zenginliğine sahip olan ve mevcut düzenini koruma düşüncesindeki Kara Kartal’da 6 futbolcu çeşitli sebeplerden dolayı satış listesinde. Ki bunlardan Rhodolfo’nun Flamengo’ya satıldığını söyleyebiliriz. Diğer 5 isim için kulüp tekliflere açık. Öncelik satış ama mecbur kalınırsa kiralama da söz konusu. Genel görüntü böyle.

Yarı fiyatına gidiyorlar
İşin ekonomik boyutunda ise Beşiktaş’a nefes aldıracak ciddi bir rakam karşımıza çıkıyor. Bonservislerine toplam 14 milyon avro ödenen ancak beklenenin fazla alınamadığı isimlerin o dönem ödenen rakamlara satılması çok güç. Ki Rhodolfo örneği ortada. Bonservisine 3.3 milyon avro verilen Brezilyalı stoperin satışından gelecek para 1.4 milyon avro. Burada önemli olan satışın yanı sıra futbolcuların yıllık ücretlerinin gider hanesinde ciddi kalem oluşturması. 6 ismin yıllık ücretinin toplamı 5.8 milyon avro. Eğer bir yere gitmezlerse bu para kulübün kasasından çıkacak. İşte Fikret Orman yönetimi bu isimleri elden çıkararak hem az da olsa bonservis bedeli almayı hem de yıllık ücretlerinden kurtulmayı hedefliyor. Bu da siyah-beyazlılar adına en az 10 milyon avroluk bir kâr anlamına geliyor.

ABOUBAKAR OLMAZSA...
İşte Beşiktaş’ın forvet listesi

Siyah-beyazlıların forvetteki önceliği ve 1 numarası Vincent Aboubakar. Porto’dan 1 yıllığına kiralanan ve yüksek verim alınan Kamerunlu golcü için görüşmeler devam ediyor. Ancak bonservisinde iki kulübün (Porto-Lorient) hissedar olması işi zora sokuyor. B planında Bacca (Milan), Alexander Mitrovic (Newcastle), Gignac (Tigres) ve Fernando Llorente (Swensea City) gibi isimler var. Oyuncular için kulüplerine kiralama teklifleri yapıldı.

ORMAN AÇIKLADI
Q7 Çin’e gitmeyecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Çin’e yeni sezon kampı için Beşiktaş gidecek, Quaresma değil” diyerek Portekizli yıldızın transfer haberlerini yalanladı. Orman, “Aboubakar kalmak istiyor, uğraşıyoruz. Tolgay’la sözleşme uzatacağız. Lens çok şart değil. Kanatlarda Quaresma, Babel var, Töre de geliyor. Marcelo için gelen teklifler düşünebileceğimiz seviyede” dedi. 

Seç, beğen, al Deniz’i ver
Üst üste iki sezondur şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş, transfere yoğunlaştı. Başkan ve teknik ekip şu anda yorgunluk atsa da kurmaylar transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak gündemlerden birisi de geçen sezon Kayserispor’daki futboluyla dikkat çeken ve A Millî Takıma çağrılan Deniz Türüç. Sergen Yalçın’ın yeteneklerini çok övdüğü ve görev süresince 
10 nu marada oynattığı Deniz orta sahanın her bölgesinde forma giyebiliyor. Oyuncu için Kayserispor’un kapısını çalan siyah-beyazlılar, nakit yerine takas önerdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in yeni sezonda kadroda düşünmediği 5 futbolcunun adı sarı-kırmızılı kulübe gönderildi ve seçmeleri istendi. Deniz Türüç açısından sorun yok. Çünkü transferi olursa hayaline kısa sürede ulaşmış olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...