Fener'in transferdeki adresi Aykut Kocaman'ın eski öğrencileri

Düzenleyen:
Fener'in transferdeki adresi Aykut Kocaman'ın eski öğrencileri

SPOR Haberleri

Avrupa pazarını karış karış gezen sarı-lacivertliler Kocaman’ın eski talebeleri için de nabız yokluyor. Skubic, Bajic derken Milosevic ve Vukovic de listede

Mehmet Emin ULUÇ - Sil baştan kadro yapmak üzere kolları sıvayan Fenerbahçe, Avrupa pazarının altını üstüne getirirken, ülke sınırları içinde de kapsamlı bir operasyon yürütüyor. Kendisini bekleyen zorlu yola güvendiği adamlarla çıkmak isteyen Aykut Kocaman, Konyaspor’un kupa şampiyonluğunda kilit rol oynayan lejyonerlere sarı-lacivertli formayı giydirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz günlerde “İmkânım olsa bütün Konyaspor takımını gittiğim yere götürmek isterim” ifadelerini kullanan Kocaman bu sözlerinde fazlasıyla samimi olduğu ortaya çıktı! Tecrübeli teknik adamın, Skubic ile Bajic’in yanı sıra Milosevic ve Vukovic’le de yakından ilgilendiği öğrenildi.

Milosevic gelecek vaat ediyor
Bajic’i golcü alternatifler arasında düşünen, Skubic’i sağ bek sorunun çözümü olarak değerlendiren Aykut Kocaman’ın Milosevic’le ilgili planları ise çok daha kapsamlı. Orta sahaya Mehmet Ekici dışında takviyenin şart olduğunu belirten Kocaman, 22 yaşındaki Boşnak oyuncuyu alarak hem oyun kurucu sorununu çözme hem de geleceği yatırım yapma düşüncesinde. Konya, 200 bin avroya aldığı Milosevic için 3 milyon avro bonservis istiyor. Aykut Hoca da Bundesliga’dan çok ciddi teklifler alan Milosevic kısa sürede bundan çok daha yüksek değerlere ulaşabileceği düşüncesiyle bu transfer bitirmek istiyor. 29 yaşındaki Sırp stoper Jagos Vukovic ise Kjaer’e alternatif olarak düşünülüyor.

Wiel’e tepki var
Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen Wiel moda çekimlerine katılınca taraftarların tepkisini çekti. Hollandalı yıldızın sosyal medyadan paylaştığı görüntüler sonrası sarı-lacivertliler sert eleştirilerde bulundu. Wiel’in kendilerini kandırdığını söyleyen taraftarlar, “İstanbul’a top oynamaya değil, moda için gelmiş” yorumu yaptı.

Sow şartları zorluyor
Kariyerini Fenerbahçe’de sonlandırmak isteyen Moussa Sow, sarı-lacivertlilerde kalabilmek için Al Ahli’yle kıran kırana pazarlık yapıyor. 2019’a kadar sözleşmesi olan Senegalli golcü bonservisini alma umudunu kaybedince yeniden kiralanmak için ısrarcı oldu. Al Ahli’nin inadının kırılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...