Menbiç'te PKK'ya karşı operasyon başladı

Düzenleyen:
Menbiç'te PKK'ya karşı operasyon başladı

GÜNDEM Haberleri

Cerablus'a sızmaya çalışan PKK/PYD'li teröristler bombardımana alındı. ÖSO birlikleri de karadan teröristlere karşı kara harekatı düzenledi. Sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede, teröristler ağır zayiatlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı hakkında "Nokta değil, virgül koyduk." diyerek yeni operasyonların sinyalini vermişti.

Türkiye'nin sınır güvenliği için başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimiyle virgül kondu. Cerablus ve El Bab gibi kritik noktalarda kontrolü sağlayan TSK destekli ÖSO birlikleri, zaman zaman saldırılarla karşı karşıya kalıyor.

SIZMAYA GİRİŞİMİ ÖLÜMLE BİTTİ
Gece yarısı; PKK/PYD'li teröristler, ÖSO birliklerinin denetiminde olan Cerablus'a sızmaya çalıştı. Anında harekete geçen TSK; OBÜS ve Fırtına toplarıyla teröristleri bombardımana aldı.

ÖSO KARADAN VURDU
TSK'nın bombardımanlarından sonra ÖSO birlikleri de kara harekatı başlattı. Sıcak çatışmaların yaşandığı bölgede, teröristler ağır zaiyatlar verdi.

YENİ OPERASYONLAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı hakkında "Nokta değil, virgül koyduk." diyerek yeni operasyonların düzenlenebileceğinin işaretini vermişti.

ABD-RUSYA BESLEMELERİ
ABD ve Rusya'nın para ve silaha boğduğu PKK/PYD'li teröristler, Türkiye'nin bombardımanlarıyla ağır darbe aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...