Aykut Kocaman'dan Van Persie'ye özel görev

Düzenleyen:
Aykut Kocaman'dan Van Persie'ye özel görev

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, Van Persie'ye hem saha içi hem de saha dışında liderlik görevi verecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeni sezonda kuracağı takımın planlamasını yapmaya başladı. Kocaman, bu planlama doğrultusunda Van Persie ile özel ilgilenecek.

Bu bağlamda, tecrübeli teknik adamın Robin van Persie ile ilgili "Harika bir oyuncu ama verimliliği tartışılabilir" şeklindeki sözleri de tesadüf değil. 

Fenerbahçe’deki durum hakkında, kendisine gelen raporlar sayesinde bilgi sahibi olan Kocaman, Van Persie’den üst düzey verim alabileceğini düşünüyor.

VAN PERSİE TAKIMIN LİDERİ OLACAK
Yüksek maaşı nedeniyle takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Van Persie'nin geleceği Aykut Kocaman'ın gelişiyle değişti.

Tecrübeli teknik adamın takımda kalmasını istediği Van Persie, bununla da kalmayıp yeni sezonda büyük bir sorumluluk üstlenecek ve takıma liderlik yapacak.

ÖZGÜVEN AŞILAYACAK

Van Persie geldiğinden bu yana Hollandalı yıldızdan ne saha içinde ne de saha dışında yeterli derecede faydalanamadıklarını düşünen Kocaman, bu oyuncunun hem liderlik özelliğinden hem saha içinde hem de saha dışında faydalanacak.

Kocaman, diğer oyunculara da bu özgüveni aşılayıp takımını yeniden psikolojik anlamda güçlendirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...