Ersun Yanal açıklanıyor

Ersun Yanal açıklanıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Ersun Yanal, yönetimle son defa masaya oturmak üzere dün İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi resmen başlamak üzere. Sarı-lacivertlilerin günler öncesinden anlaşmaya vardığı tecrübeli hoca dün bir kere daha tatilini yarıda keserek İstanbul'a geldi. Ersun Hoca'nın F.Bahçeli yöneticilerle bir araya gelip ayrıntıları görüşeceği öğrenildi. Atatürk Havaalanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yanal, "Arkadaşlar şu an konuşulacak bir şey yok. Yeri ve zamanı geldiğinde hep beraber konuşacağız, hatta daha fazlasını konuşacağız" demekle yetindi.
YILLIK 2 MİLYON EURO
Basın mensuplarının ısrarlarına rağmen sır vermeyen Yanal, "Bugün resmi açıklama olur mu ?" sorusuna ise "Bakın, daha fazlasını sonra konuşacağız, şimdi değil" sözünü tekrarladı. F.Bahçe Yönetimi'nin Ersun Yanal ile daha ilk teklif sonrasında her konuda anlaşmaya vardığı, ancak açıklama yapılması için UEFA sürecinin beklendiği belirtildi. Eskişehir'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan bu yüzden de F.Bahçe'nin 1 milyon liralık tazminat ödemeyi göze aldığı Ersun Yanal, sarı-lacivertli takımdan yıllık 2 milyon euro alacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...