Kosovalılar seçimi bırakıp maça koştu

Düzenleyen:
Kosovalılar seçimi bırakıp maça koştu

DÜNYA Haberleri

Kosovalılar aynı güne denk gelen genel seçimlerde oy kullanmayı değil, Arnavutluk'ta oynanacak olan Kosova - Türkiye maçını tercih etti.

Bu akşam oynanacak olan 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 6. maçında Kosova ile Türkiye arasındaki maç Arnavutluk'ta oynanacağı için Kosovalılar, aynı güne denk gelen genel seçimlerde oy kullanmayı değil, Arnavutluk'ta oynanacak olan Kosova - Türkiye maçını tercih etti.

Kosova ile Türkiye arasında bu akşam oynanacak maç Kosova'da yeterli stan donanımı olmadığından Arnavutluk'ta oynanıyor. Bugün aynı zamanda Kosova'da erken genel seçimler de gerçekleşiyor. Ancak binlerce Kosovalı dünden itibaren haftasonunu da fırsat bilerek seçimlerde oy kullanmak yerine, Arnavutluk'u tercih ediyor. Kosova basınındaki haberlerde dünden itibaren binlerce Kosovalı'nın Morina sınır kapısından Arnavutluk'a akın ettiğini yazıyor.
 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...