'Seni seviyorum' mesajı taciz sayıldı

'Seni seviyorum' mesajı taciz sayıldı

GÜNDEM Haberleri

Cep telefonundan mesaj çekerken bir kez daha düşündürecek karar. Yargıtay, "Aşkım nasılsın"ı yazılı mesajı cinsel taciz saydı.

Cep telefonundan mesaj çekerken bir kez daha düşündürecek karar. Yargıtay, "Aşkım nasılsın"ı yazılı mesajı cinsel taciz saydı. Yargıtay 14. Ceza Dairesi'nin kararına konu olayda cep telefonuna çeşitli aralıklarla gelen mesajlardan rahatsız olan kişi dava açtı. Yerel mahkemenin sanık hakkında beraat kararı vermesi üzerine dosya temyiz edildi. Temyiz dosyasını görüşen 14. Ceza Daire, yerel mahkemenin beraat kararını bozarak cep telefonuna değişik zamanlarda ayrı ayrı "Aşkım nasılsın", "Bugün bana kızgın mısın", "Ben seni çok seviyorum" şeklinde çektiği mesajların zincirleme biçimde cinsel taciz suçunu oluşturduğuna karar verdi. nbsp;Sözkonusu suçu işleyenle ilgili 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Dilek Gedik ANKARA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...