Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paraşütçü kayalık alana düştü

Düzenleyen:
Paraşütçü kayalık alana düştü

YAŞAM Haberleri

​Kahramanmaraş'tan havalanan bir paraşüt pilotu, Gaziantep'te kayalık alana düştü. Şehitkamil Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kısa sürede bulunan paraşüt pilotu hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bağlı Narlı Mahallesinden mesafe uçuşu yapan Taylan Kurtoğlu inişe geçti. Bu sırada kullandığı yamaç paraşütünün kanadı kapanan Taylan Kurtoğlu, hızla düşmeye başladı. Paraşütün kontrolünü tamamen kaybeden Kurtoğlu'nun açtığı yedek paraşüt ise kanadı kapanan paraşütün iplerine dolandı. Hızla irtifa kaybetmeye devam eden Kurtoğlu, yaklaşık 50 metreden Gaziantep'in Seymenli Mahallesi yakınlarındaki kayalık alana düştü.

Yardım için süründü
Düşme sonrasında sol ayağı kırılan Kurtoğlu, bir süre sürünerek kendini görebilecekleri bir bölgeye ulaşmaya çalıştı. Telefonuna ulaşılamayan Taylan Kurtoğlu, birlikte atladığı arkadaşı Atilla Çevik tarafından fark edilerek ihbarda bulunuldu. Yaklaşık 40 dakika boyunca bir taraftan yardım için çırpınan Taylan Kurtoğlu, diğer taraftan da paraşüt parçaları ile yaralı ayağını sarıp tedavi etmeye çalıştı.

Jandarma kısa sürede buldu
İhbar üzerine harekete geçen Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Şehitkamil İlçe Jandarma ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı arama başlatıldı. Yaralı pilot, askerlerin yaklaşık 40 dakika süren arama çalışmaları esnasında, bulundu. Yaralı pilot, Şehitkamil Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Ayağında kırık olduğu belirlenen paraşütçünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...