Arda Turan'dan Terim'e jet cevap!

Arda Turan'dan Terim'e jet cevap!

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in basın toplantısından dakikalar sonra Arda Turan NTVSpor canlı yayına telefonla bağlanarak Terim'e cevap verdi.

Arda, "Tamam sorumlusu benim üzerime aldım hakkım herkese helal olsun" dedi. Arda şunları söyledi:

"Ben bıraktım.. Anladınız mı? Bıraktım. Arkamdan neden konuşuluyor. Anlamıyorum. İkincisi Bülent Hoca ile elbette konuştum. Sakatlığım ile ilgili konuşmak zorundayım. Cengiz Abi'ye prim mevzusunu bana sorduğunda söyledim. Hoca bunu 3 ay içinde tutup sonra ona anlatılan şekilde anlatıyor. Bilal Meşe'yi ilk defa o gün antrenmanda sahada gördüm. Hocanın odasına çıkıp helallik almak istedim. Hayatımda her şeyi hocanın yüzüne söyledim, ama hoca hep arkamdan söyledi. Ben bir olay varsa açıkça söylüyorum, anlatıyorum. Ben milli takımı bıraktım arkadaşlar. Zarar verdiğimi düşündüm ve bıraktım. Aylarca bana primci dendi durdu. Çıkıp birileri bu konuda konuşmadı. Ben de Burak da bir kez prim muhabbeti yapmadık. Çek maçından sonra dopinge girdim çıktık. Hoca bana bir teşekkür bile etmedi. Beni kimse kullanmıyor, kullanmadı. Hatalar yapmış olabilirim ama beni kimse bugüne kadar kullanmadı. Bazı arkadaşlarım benimle beraber milli takımı bırakabileceğini söyledi. Takımda bazı disiplinsizlikler yapmışımdır. Hoca da bunları tolere etmiştir. Doğru bu. En sevdiğim şeyi bıraktım. Milli Takım'ı bıraktım işte. Daha ne diyim ki başka. Kendi hatamı kendim çekerim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...