Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzlanda kazandı, liderlik şansı doğdu

İzlanda kazandı, liderlik şansı doğdu

SPOR Haberleri

Milli Takımımız'ın yer aldığı Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda lider Hırvatistan'ı ağırlayan İzlanda, rakibini 1-0 yenerek herkesin birinci sıra için ümitlenmesini sağladı.

Kuzey ekibi, 90'ıncı dakikada Magnusson ile bulduğu golle lider Hırvatistan'la puanları 13'te eşitledi. Ukrayna ise 51'de Konoplyanka, 75'te Besedin'in attığı gollerle Finlandiya'yı 2-1'le geçti. Kosova'yı yendiğimiz akşamda gelen İzlanda ve Ukrayna galibiyetleri, Millilere kendi göbeğini kendi kesme imkanı verdi. Eğer Türkiye, içeride oynayacağı 13'er puanlı İzlanda ve Hırvatistan, deplasmanda oynayacağı 11 puanlı Ukrayna ve 1 puanlı Finlandiya maçlarını kazanırsa hiçbir sonuca bakmaksızın gruptan lider çıkacak. 11 puanı bulunan Türkiye'nin ilk iki şansı için ise önündeki Hırvatistan ve İzlanda'yla içeride oynayacak olması büyük avantaj oluşturuyor. Bu ikiliden alınacak 4 puan, ilk 2 şansını ciddi şekilde artıracak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...