Skoda OctavIa RS; Kalbi daha güçlü atıyor

Düzenleyen:
Skoda OctavIa RS; Kalbi daha güçlü atıyor

T-Otomobil Haberleri

Marka tarihinde, bugüne kadar seri olarak üretilen en güçlü Octavia unvanını alan RS 245, adından da anlaşılacağı gibi 245 beygirlik motor gücüne sahip.

Marka tarihinde, bugüne kadar seri olarak üretilen en güçlü Octavia unvanını alan RS 245, adından da anlaşılacağı gibi 245 beygirlik motor gücüne sahip. İtalya’da hafta içi tanıtılan model Türkiye’ye sipariş üzerine ithal edilecek. Dış tasarım unsurları kadar aracın içi de RS konseptine uygun olarak sport teması ile renklendirilmiş. Mesela bu modele özel olarak yan destekler ve entegre yüksek kafalıklara sahip alcantara döşemeli spor koltuklar ve “RS” logoları bulunuyor. Standart Octavia’ya göre gövdesi 15 mm daha alçak olan Octavia RS, yerini aldığı versiyona oranla 30 mm daha geniş arka iz açıklığına sahip. Araç, özel 19 inçlik siyah alaşım jantlarla sunuluyor. “Sport” modunda devrede olan ESC denge sistemi ve elektronik ayarlanan sınırlı kaydırmalı diferansiyel, direksiyon tepkileri ve isteğe bağlı adaptif dinamik şasi kontrol (DCC) sistemiyle birlikte aracın spor karakterini ortaya çıkarıyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...